inscription newsletter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form

Experts in het verdelen van cosmetica producten sinds 1955.

meer weten

missie

1

Doeltreffend partnerschap

Bij CosmXpert bouwen we aan een effectief en sterk partnerschap, gebaseerd op een duurzame en transparante vertrouwensrelatie.

2

Zichtbaarheid van het merk

Wij garanderen een duidelijke presentatie van de producten dankzij een doeltreffende communicatiestrategie. De producten worden opgewaardeerd en in de kijker geplaatst.

3

Professionele Expertise

Wij beschikken over een team van ervaren professionals.  Via een kwalitatief hoogstaande dienstverlening en samen met onze partners garanderen wij een aangepaste dienstverlening,  alsook een persoonlijke opvolging door onze vertegenwoordigers.
ONZE DIENSTEN

Wie zijn wij?

CosmXpert, een Belgisch bedrijf dat opgericht is in 1955, is gespecialiseerd in het invoeren, de verdeling en de dienstverlening  van cosmeticaproducten bij apothekers en parafarmacies. Onze merken onderscheiden zich op vlak van creativiteit en innovatie.
HET BEDRIJF

ONZE MERKEN

De verzorgingen van Garancia laten je meeslepen in een prachtige wereld die alle zintuigen prikkelen.   Een natuurlijk cosmeticamerk met hightech bestanddelen en verzorgingsproducten die zo doeltreffend zijn dat het als het ware magie wordt…
Talika wil de natuurlijke schoonheid van de vrouw onthullen met innovatieve  verzorgingsproducten die iedereen toelaat om zijn natuurlijke schoonheid te onthullen.  Een merk met meerdere gezichten…  Die de aspecten van de vrouwelijkheid belichamen.
Gezonde dermocosmetica voor mensen in behandeling tegen kanker.
Kinderartikelen made in Belgium.
meer weten
« We experienced CosmXpert as a dynamic & passionate team of people. They fully grasp the extend to the cosmetic world and quickly understand how to combine business needs into a strong commercial strategy. Our company helped CosmXpert to achieve an extra advantage by integrating our MobiRep software in their organization. »

– Joris Van Melkebeke, Smart IT System

Contact

+ toutes nos publications
CosmXpert S.A

Rue du Pannenhuisstraat 22 / 24 B2
1020 Brussels
+32 2 454 12 40

info@cosmxpert.be
Wenst u meer te weten te komen over onze merken of ons bedrijf? Aarzel dan niet om ons te contacteren.
CONTACTEER ONS !
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form