onze diensten

Dankzij ons dynamisch en gemotiveerd sales team garanderen wij het volgende voor de merken die we verdelen:

Verkoop en logistiek
Promotie en marketing
Communicatie

Onze MEERWAARDE: een sterk gepersonaliseerde dienstverlening op maat die erg gewaardeerd wordt door onze klanten. We creëren kwalitatieve, lange termijnrelaties die onze merken in staat stellen om een sterke aanwezigheid op Belgisch grondgebied en in Luxemburg  te ontwikkelen.

VERKOOP & LOGISTIEK

We beschikken over een heel dynamisch en gemotiveerd  team die hun kennis overbrengt naar onze klanten en die de apotheker bijstaat in zijn rol als gespecialiseerd adviseur naar de klant toe  en commerciële acties opstelt om zo het verkoopproces te stimuleren.  

CosmXpert biedt zijn klanten een volledig logistieke oplossing aan, gaande van opslag tot het beheer van de  stock, tot verdeling van de goederen. Ons team en onze partners stellen zich volledig  ten dienste van onze klanten via een kwaliteitsvolle dienstverlening en professioneel advies op maat.

PROMOTIE & MARKETING

Via de ondersteuning van een efficiënte marketing en sales support, een sterk uitgebouwde merchandising strategie en advies op maat kunnen de waarden van onze merken  perfect overgedragen worden.

CosmXpert hanteert een strategische aanpak om consumenten te laten kennismaken met het merk en om merkloyaliteit op te bouwen. Wij stellen hiertoe een aantal marketinginstrumenten en promotiediensten ter beschikking. Daarbij kan de verkoop gestimuleerd worden via speciale acties en kan een grotere zichtbaarheid van het merk bekomen worden via de daartoe geschikte communicatiekanalen. (POS materiaal, vitrines, displays, grondmeubilair, etc.)
Wenst u meer te weten te komen over onze merken of ons bedrijf? Aarzel dan niet om ons te contacteren.
CONTACTEER ONS !
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form